Pisara verta

Runoilija Suvituuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Huovutin, huovutin villaista sydäntä. Pistelin, pistelin läpi sydämmen. Osui yksi pisto sormeeni mun. Pisara verta sai sydän sen. On osa siinä minua, sulle lähtän sen, keralla marianne karamellin. Vaikka taisit jo unohtaa minut, mutta kuitenkin toivon sinulle joulun rauhaa, rakkahin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vaikka tässä runossa onkin joulun toivotus, niin tämä voisi muilta osin sopia mihin tahansa vuodenaikaan, koskettaa.

hieno lämminhenkinen runo

tosi hieno :) lämmin ja jouluinen.<3

Nätti.

 

Käyttäjän kaikki runot