Kaipaus

Runoilija Suvituuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaipaan suudelmaa, kaipaan läheisyyttä, kaipaan hellyyttä, kaipaan Sinua

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkänkaunis tämäkin
tunnetta paljon

Kun on Hän, tunnistaa kaikkien
miljardienkin joukosta.

Suudelmansa vain, kaikki muut
unohtuvat.

Rakkautta.

Tässä Runossa ei ole useita
sanoja, kuitenkin kaikki, mistä
Rakkausruno syntyy.

Liikuutavan kaunis Runo.

Tää on kaunis runo!

 

Käyttäjän kaikki runot