Rakkaalleni

Runoilija Erika-Anniina

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 25.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tule lähemmäksi tartu tiukemmin kiinni.
Laita kädes kädellein ja katso mua silmiin.
Haluaisin sinulle paljon vielä kertoa, mutta sanat ei riitä sitä kertomaan, mitä tunnen sinua kohtaan sydämessäni.
Ei mikään maailmassa riitä näyttämään tätä vahvaa ja onnellista tunnetta mun sisälläin.
Olet unelmieni täyttymys jonka haluan ikuiseksi omaksein.
Sinun pelkkä hymysi aiheuttaa tunteita todella onnellisia.

Selite: 
Janille<3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot