Rakkaus

Runoilija Erika-Anniina

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 25.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minulla on sinut niinkuin puilla on lehdet.
Sinä olet aurinkoni kun ulkona pimeää.
Sinä olet minun lämpöni kun ulkona on kylmä.
Sinä olet yhtä tärkeä minulle, kuin ihmiselle sydän.
Sinä olet tukeni kun muut minut hylkäävät.
Sinä olet ainoani, ilman sinua en eläisi.

Selite: 
Tämä on omistettu mussukalleni Janille.
Kategoria: 
 

Kommentit

Paljoa kauniimmin ei enää rakkauttaan voi kirjoittaa ja ikuistaa, tässä on sydän ja sielu mukana.

 

Käyttäjän kaikki runot