Metsä

Runoilija Punkkari

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Terapiarunoja rustaamassa..
 

Huudan metsään aina vain lujempaa
mutta sen ilman puita nään
ja sitä ettei se vastaakkaan
sitä olen alkanut pelkäämään

Onko metsä, metsä ilman runkoja
vaikka pelkkiä pystyyn kuolleita

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot