mikä on tärkeää

Runoilija Punkkari

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Terapiarunoja rustaamassa..
 

juota minulle kitkerää viiniä
josta elämä sieluuni kumpuaa
kunnes aika jälleen
kaiken tuhoaa

Näytä minulle mikä on tärkeää
mistä pitää kiinni
kun kaikki muu taas häviää
sillä se on vain elämää

vääjäämättä kaikella on aikansa
ja ei kai mikään ole ikuista
kun monesti rakkauskin on katoavaista
tai sitten se vain vaihtaa omistajaa
kun ihminen löytää paikkansa
ja jälleen yksi yksinään vaeltaa

Näytä minulle mikä on tärkeää
mistä pitää kiinni
kun kaikki muu taas häviää
sillä se on vain elämää

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot