Taimen tarhattu turhautuneisuus

Runoilija Adastra

mies
Julkaistu:
683
Liittynyt: 8.11.2006
Viimeksi paikalla: 18.4.2024 0:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Everything is under control, roll... roll... roll...
 





Ansarissa aate ainut,
miete myrtyneen matala.
Tääkö jäävi jälkeheni
kassapäilleni karuille,
kulttuuri perintö person
ilmaston mojova muutos,
ankeutuva asuma
ajan anti ahneuven.




Ei on toinen vielä toivo,
puhe jospa pulman peittois.
Sana suusta saamattoman
ohje osviitattomalta.
Elä ensinkään epäile
ennen etteikö ehitty,
selitellä sutjakasti
kaiken tarvetta tykönä.




Rakas nyt on sirkkalehti,
ajassa anottu armo.
Elä on ilolla mielin
neuvon ottain nuhtehesta.
Nöyrry nöyrytettäessä
parkitu paheksuttaissa.
Etsi voima itsestäsi
ylennä ylevä mieli.



 
Selite: 
https://www.youtube.com/watch?v=M--L8cc96AY
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosiaankin, voimaa tarvitaan, etenkin siihen suureen rakkauteen <3 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot