aikani kuluksi
joskus jotain
paperille tuhrin
näenkö itsessäni
ampujan vai uhrin
-ollako von Döbeln, kuka liekin...
mietin kuinka
eilisiäni
vietin voimissain
kaiketi kaikissa
toimissain
aina en ajatellut
kauanko kestää
kulloinkin
laina elämää
estää kun ei voi
takautumasta
tapahtuneita
miksi pitäisikään
kieltää mieltään
vapautumasta
syyllisyydentunnosta
muiden lailla
etsin porsaanreikiä
vailla täyttä ymmärrystä
toimii
silmien takainen suodin
voimme katsoa toisiamme
otsoniaukosta
-vai onko se luodin..
Selite:
https://www.youtube.com/watch?v=kGhTS6UTWj4
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
hieno
Kovasti pidin.
Ihailen runoasi ja muistan keskuudestamme poistuneen Noah'n.
mukavaa tarinaa..
Sivut