Kuusi kuuluin kuultavissa, myötänään mäen mäntyä

Runoilija Adastra

mies
Julkaistu:
534
Liittynyt: 8.11.2006
Viimeksi paikalla: 29.3.2024 12:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Everything is under control, roll... roll... roll...
 



Vuoren kiertääkseen on käytävä taitse,
joko meriteitä pitkin tai maitse.
Miltä maisemat matkalla näyttää,
sielu vaikuttain silmiä käyttää.
Vain parasta aina tarkoittain kaitse...









 
Selite: 
https://www.youtube.com/watch?v=upHmemtvrOI
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno.
Tänks.

Sivut