tuuraajapojan paluu

Runoilija Adastra

mies
Julkaistu:
534
Liittynyt: 8.11.2006
Viimeksi paikalla: 29.3.2024 11:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Everything is under control, roll... roll... roll...
 



tuhlaamalla vain

turhuuksien turhuutta

on kuin antaisi

kaiken turhan itsestään

kaikista turhimmille




 
Selite: 
https://www.youtube.com/watch?v=-2uBO2pNY0I
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihmiselon tuttua rataa tässä kuvataan. Tätähän se ihmisten parissa oleminen on parhaimmillaan. 
Niin, eikös se kesken ole espanjaksi jotenkin los parillos tai -parilla vai kuuluuko sanoa parilassa.. no ei tässä olla Fuengirolaan suuntaamassa, väliäkö hällä, parillahan kyllä on joskus ollut tullut käytyä, itse varmaan kullakin. Ehkä joskus vielä...
Luotan asiantuntemukseesi tässä. Espanja ei ole niitä vahvimpia osa-alueitani, vaan lieneekö kellään. Irwin taisi laulaa Una vodka, Senora aikanaan, eli ehkä sen uskaltaa sanoa jos on pakotettu suutaan avaamaan. Mutta ehkä joskus...
Niinhän se on, täytyy keskittyä enemmän tärkeisiin asioihin <3 

Sivut