Gideonin hula-hula housut

Runoilija Adastra

mies
Julkaistu:
956
Liittynyt: 8.11.2006
Viimeksi paikalla: 1.6.2024 14:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Everything is under control, roll... roll... roll...
 

Kun minä olin nuori
Onni oli klovni.

Miltähän tuntuisi olla
niin suurissa housuissa?

Olen vissi ja varma
että tallessa ovat...

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hittolainen, aj et runosi piristi!

varmaan näin vapunkynnyksellä olisikin kiva Onnin housuissa olla. ;)

heh, parempi tallessa kuin hukassa. Hauska (=

Hahaa, saitpa hyvälle tuulelle. :)

Hi-hi-hi-hi-hi!

Mielenkiintoinen runo. Avautuu vasta parin lukukerran jälkeen.

Hauska ja samalla ehkä hieman haikeakin, kun muistellaan lapsuutta..

Sivut