ei hoppu hyvästä - suotta soitella - soattakaan

Runoilija Adastra

mies
Julkaistu:
956
Liittynyt: 8.11.2006
Viimeksi paikalla: 1.6.2024 14:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Everything is under control, roll... roll... roll...
 





onhan se niinkin

ja niinpähän toisaalta

oikeastansa

jotakuitsensakaitsen

kohdalla sitten onkin...


omaa päätänsä

voi itse kukin vielä

balanseerata

jos vaan pururatansa

sallii hölöketellä

 
Selite: 
https://www.youtube.com/watch?v=lTVgpyExX24
oletus
Kategoria: