Toden totta

Runoilija Adastra

mies
Julkaistu:
956
Liittynyt: 8.11.2006
Viimeksi paikalla: 25.5.2024 21:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Everything is under control, roll... roll... roll...
 

Vanhaa ilmaa
kiven pinnassa.

Kivi vanhempana
aikansa myötäilee.

Vastaa vaiti
toden tavoittajaa.

Selvitäksemme säilömme
kesän kerrallaan.

Todesta tietämättä
ikuisesti ihmetellen.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kivi runossasi kuvaa hyvin pysyvyyttä. Voimakaskin on runosi..

ihana toden totta säilöttyjä kesiä, kuinka runosi saikaan ajatusten virran kulkemaan, hienoa tunnelmaa tässä on;)

Todelta voi sulkea silmänsä.
Kaunis runo on. ^^

Kivi, kuin ikuinen totuus.Niinpä, hyvin mietitty
tuo 'toden tavoittaja.' Jäämme ihmettelemään olevaa.Ajatuksia herättävä:)

Sivut