elämänpuuta hakkuuaukeamalla sivusilmäillen

Runoilija Adastra

mies
Julkaistu:
534
Liittynyt: 8.11.2006
Viimeksi paikalla: 25.3.2024 23:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Everything is under control, roll... roll... roll...
 





riittää täällä korjaamista elossa
toista tukien kaks' kohta kelossa
ihmeistään luonto viell' kuuluksi käy
vaikkk' juurkaan enää ei pinnalla näy
kuin eläjiä konkurssin pelossa









 
Selite: 
https://www.youtube.com/watch?v=j3AHmS0b4pw
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runotekele
Mukavasti verraten luonto ihmis eloon.
Tosiaankin, pieleen menee melkein kaikilla nykyisin. 
runossasi itkukuopat, keveämmät hymyjuvat
elämälle kiitos soi, vaikka aina oraalle ei nousta voi
silti raiskiolla kulkiessa tietää, tässä korvasienimesta
jano nälkä nousee taas, vaikka joku metsän kaas
 

Sivut