Jutun juurta jaksajille

Runoilija Adastra

mies
Julkaistu:
1058
Liittynyt: 8.11.2006
Viimeksi paikalla: 12.5.2024 0:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Everything is under control, roll... roll... roll...
 




Miljoonia synnyttäin syinkin syvin,
aikaan saa tavat, opettavat hyvin.
Päästä se pienikin, tuhahtain pois,
aatos parempaan päin onnistaa vois.
Latvukseen reitti käy tyköä tyvin...



 
Selite: 
https://www.youtube.com/watch?v=rNsqOFkWeVs
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Niinpä, varsin mielenkiintoista, selitekin on kuunneltavaa <3

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot