Aforismi

Runoilija adeptus

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tarkoitukseni on paeta jäsenneltyä ja hallittua tarinaa runouteen ja kaaosmaisiin proosan pätkiin.

En pelkää teennäisyyttä, pinnallisuutta tai sisällöttömyyttä. Tärkeintä on kiinnostus tai pakkomielle sanoja ja lauseita kohtaan.

Suhtaudun asioihin huumorilla.

Keskeneräisyyden huolimaton peittely.

Teksti edustaa aina jotakin, jos sille on rehellinen.

Olen häpeilemättä populaari ja kosiskeleva.
 

Joukkuepelit ovat niille jotka eivät pärjää yksin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aforismeissa on se vaara, että ne kuulostavat hyvin kuluneilta, vaikka yleisemmin kaikki ajatukset olisivat kuluneita muutenkin. Niin tai näin, tämä on hyvin kulunut. Blaah, "takapenkin helppoja ajatuksia" -sarjasta.

hieno ajatus

 

Käyttäjän kaikki runot