kaikkeuden kaiku

Runoilija suomensusi

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 17.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Eloni tiellä vaeltelen, toisinaan koipiini kompastuen. Vaan viitoittaa tietäni kirkkain valo, on sisääni rakennettu rakkauden talo. Vaikka kaatuisin kertoja tuhansia, on aina eessäni polkuja uusia. Jaksan, taas nousen, ja matkaani jatkan.
 

Kuin käärmeen kieli
tunkeuduin tajuntaasi
kurkottelin salaisuuksiasi
kiertelin ympärilläsi

Kissan raapiessa ikkunaa
lohduttomassa vietissään
kohtasin katseessasi pohjattoman kaiun
joka kuin huutaen itki

"kosketa minua ytimeen, tuo sydämeeni valo ja räjäytä"

Rappukäytävässä roihahtanut rakkautemme sytyttäisi vielä koko kaikkeuden
Kaikenrikkovaan prosessiin
joka ehdoton on kohti matkalla uuteen.

...

Selite: 
sekavaa settiä tästä hetkestä
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot