Nimetön

Runoilija suomensusi

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 17.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Eloni tiellä vaeltelen, toisinaan koipiini kompastuen. Vaan viitoittaa tietäni kirkkain valo, on sisääni rakennettu rakkauden talo. Vaikka kaatuisin kertoja tuhansia, on aina eessäni polkuja uusia. Jaksan, taas nousen, ja matkaani jatkan.
 

vaaleanpunainen verho valahti kasvoilleni

olin taas uponnut lempeään suohon

kuinka monta kertaa voi rakastua yhden ihmiselämän aikana
kiireellisenä kaipuussaan kohdata jokaisen entisen elon heilansa

ennen kaikesta luopumista, on minun kohdattava menneisyyteni

ennen luojan kohtaamista, on minun kuljettava karmani

Selite: 
tie vie, tie vie...
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin vie, niin vie :)

 

Käyttäjän kaikki runot