Jyvä

Runoilija Yennie

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 6.10.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Monta jyvää,
kaunista ja hyvää,
voi sydämeen kylvää,
jos mieli avoin on
ja sydän
suuri ja rajaton.

Älä pelkää sinne päästää,
jyvää kaunista ja hyvää.
Jyvä kasvaa aikanaan
sinun rakkaus voimanaan.

Huomaat,
ei mikään ollut turhaa,
lopulta se kiitoksensa kantaa.

Se jyvä,
kaunis ja hyvä,
rakkauden kylvämä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot