Mihin

Runoilija Fiacco

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...elettyä elämää ja juuri tätä... ...sitähän se on
 

Mihin ihmeeseen tätä elämää tarvitaan

ensin itketään paskat pöksyissä

viisastellaan viisaammille

kilpaillaan itsemme loppuun

opitaan miten se olis voinut mennä

mutta kun ei enää...

...kyllä ne nuoremmat osaa sitten

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ja jos ei sitä olisi, emme tietäisi, emme edes tietäisi ettemme tiedä. Suunta on vain eteen kun elämän on tässä ja nyt, meille annettu.

 

Käyttäjän kaikki runot