Kevästystä

Runoilija Fiacco

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...elettyä elämää ja juuri tätä... ...sitähän se on
 

Odotan
etsin enteitä

tulevan kohta
multa halkeaa kokkareeksi
viljelijä potkii ja tonkii
”ei vielä”
alan jo tuskastua
liikehtimistä
odotuksen turhaumaa
saataisiin jo
lähteä kalaan
kylvölle

sitten se tulee ja jyrää alleen
kaiken suunnitelman murskaten
missä se syksy viipyy
ja talvi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot