Ihmiset

Runoilija Fiacco

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...elettyä elämää ja juuri tätä... ...sitähän se on
 

Olin taas kyllästymässä ihmisiin
turhista murheista jankutukseen

ei kuitenkaan ole turhia
murheita
mustia hetkiä
mutinoita
murjotuksia

mutta ja muut m-alkuiset sanat pitää kieltää...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot