kuva

Runoilija aikaisin aamulla

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.2.2010
Viimeksi paikalla: 27.8.2019 11:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hetki on tärkeä. Hetki voi johtaa harhaan.
 
Kaksoiskuvaa
sinusta katson.
Aiemmin otettua
ja nyt tämän päiväistä.
 Tahtoisin, että olisi enemmän kuin kuva,,Ruudussa. Kylmässä lasissa.

Jos sinulla on lämmin sydän,
piirrä se ruutuun sivuilleni.

 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot