Pitääkö

Runoilija aikaisin aamulla

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.2.2010
Viimeksi paikalla: 27.8.2019 11:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hetki on tärkeä. Hetki voi johtaa harhaan.
 
Kysyn itseltäni yhä uudelleen,
pitääkö minun sietää
kaikkea sitä,
mitä sanot sokeriarvojen aiheuttavan,  stessin aiheuttavan?

Kiltti tyttönen vastaa, tietenkin pitää.

Silti intän,
ihanko totta,  pitääkö?
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Samoja kysymyksiä minäkin mietin, päivästä ja yöstä toiseen.

-hieno runo, ja on suoraan sieltä elämän ytimestä jossa eletään ja kohdataan asiat,

joissakin tapauksessa ei ole hyvivä ,eikä huonoja vastauksia, vaan on on vain vastauksia?ja kysymyksiä

 

Käyttäjän kaikki runot