2 yötä ja pompula

Runoilija suttupaperi

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 2.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"olin aiemmin sokea" nyt näen että vain me olemme mailman valo.
 

Yö vierelläsi sai minut aamulla hymyilemään
aamulla lähdit
sänkyyn sua miettimään jäin

yö jälleen saapui täydessä pimeydessä
mietteliään pään tyynylle painoin
sormiini pompulasi takertui
sen tuoksu mut hymyilemään taas sai
sydän pampailen mietin näkisinkö sinua enään koskaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot