Työttömän tuska

Runoilija Taata

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Elämäntapaani vapaasti mukaillen kannan kaiken, muuta en."
-Koirapoika
 

Sinä senkin mokoma,
miksi et jo uskalla,
en jaksa enää katsella,
työtöntä pummia.

Marraskuun sateessa,
sydänjuuria myöden kasteessa.
Istuessa portailla,
seitsemän sinetin takana.

Kolmatta päivää makaronia,
taas lautasella saan katsella.
Kela riittää minut täyttämään,
juurta jaksain nöyrtymään.

Olen ehkä kurimus,
mokoma, mikä lie.
Ei se silti minulta toivoa vie.
Vielä joskus rohkeuteni kokoan,
uuden elämän aloitan.
Nujerrettu ihminen, sielu täyttä toivoa.

Selite: 
Runoskabailun tuotos.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Taata Nimetön 10.1.2012 0 Runo
Taata Nimetön 22.11.2011 2 Runo
Taata Työttömän tuska 8.11.2011 0 Runo
Taata Viljo 7.11.2011 0 Runo
Taata Pelle 6.2.2010 0 Runo
Taata Suru 4.2.2010 0 Runo
Taata Paletti 2.2.2010 0 Runo
Taata Tuomittu 30.1.2010 2 Runo
Taata Tauko 29.1.2010 0 Runo
Taata Ero 29.1.2010 0 Runo