Suru

Runoilija Taata

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Elämäntapaani vapaasti mukaillen kannan kaiken, muuta en."
-Koirapoika
 

Nouset ylleni hiljaa.
Annat varjosi niellä valon ympäriltäni.
En pääse pakoon.
Todista siis kyvyttömyyttäni.
Turruta kipupisteeni.
Jotta minun ei tarvitse enää koskaan pelätä.
Jotta minun ei tarvitse enää koskaan piiloutua.
Varjojen maassa.
Hukuta minut mustaan,
ympäröivään pimeyteen.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Taata Nimetön 10.1.2012 0 Runo
Taata Nimetön 22.11.2011 2 Runo
Taata Työttömän tuska 8.11.2011 0 Runo
Taata Viljo 7.11.2011 0 Runo
Taata Pelle 6.2.2010 0 Runo
Taata Suru 4.2.2010 0 Runo
Taata Paletti 2.2.2010 0 Runo
Taata Tuomittu 30.1.2010 2 Runo
Taata Tauko 29.1.2010 0 Runo
Taata Ero 29.1.2010 0 Runo