Muistoja ja nykyisyyttä.

Runoilija almostlover

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.2.2010
Viimeksi paikalla: 5.11.2023 0:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

"Everything is changing. People are taking the comedians seriously and the politicians as a joke." WILL ROGERS
 

Pihalla oli mukulakivisiä ajoteitä
Isoja tammia reunustamassa pihaa
Kalterit ikkunoissa ja vartijat porteilla
Sä olit lasiseinän takana
Ja mä tuijotin sua tyhjillä silmillä
Äiti piti lujaa kiinni kädestä
Mitä mä tunsin, sitä mä en muista

Saatoin hymyillä ja olla onnellinen
Kun olin tyhmä ja tiedoton

Seuraavissa muistoissa
Sä oot tikkatauluna seinällä
Poltetuissa valokuvissa
Ja ikävissä muistoissa

Nyt mä oon ollu lähempänä sua
kun koskaan ennen
Ilman lasiseinää välissä
Voinut jopa puhua
Ensimmäistä kertaa
kahteentoista vuoteen
Mulla on isä.

Mä tiedän, että sä oot heikko
Ja, että sun sydän pettää vielä
Parin vuoden päästä

Mun piti saada ne pari vuotta
Aikaa tuntea sut ekan kerran
Muaaltakin kun raporteista

Ja nyt, sä viet sen ajan multa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot