392

Runoilija Umi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 3.1.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ostetaan pala metsää, ja rakennetaan korpeen
Kivinen mökki, jossa on
Pari ikkunaa,
Suuri puutakka
Ja karhuntalja takan edessä.
Mä metsästän meille ruoan
Jänikset on varmaan hyviä
Ja peurat.
Ja hakkaan polttopuut
Teen sitä varten kivikirveen, ihan itse.
Sun ei tarvii tehdä mitään
Kunhan oot luonani.

Jotta voit halata, kun
Alan taas pelätä,
Pidät kiinni yöllä,
Kun ne tulee hakemaan mut takaisin, sotajoukoin, väkisin

Sillä mä en kuulu tänne, ne sanoo

Ja silloin, kun musta ei ole kestämään niitten hyökkäyksiä,
Vaan hajoan 392 sirpaleeksi,

Voit kerätä mut kokoon
Ja valvoa yön vierellä.

Teen kaiken vuoksesi,
Ja sä pidät mut kiinni tässä maailmassa.

Selite: 
Tästedes nimeän kaikki mun runot numeroin ellen muuta keksi.
Kategoria: 
 

Kommentit

Jotain tosi Sykähdyttävä tässä tarinanomaisessa runossasi.

Pidin, Paljon.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Umi Seppänen on esimerkillinen oppilas 9.1.2014 1 Runo
Umi Nimetön 9.1.2014 1 Runo
Umi 392 5.5.2013 1 Runo
Umi 8 ゜C 5.5.2013 0 Runo
Umi Miksi? 1.5.2013 0 Runo
Umi Keijupölyä 30.4.2013 2 Runo
Umi Hänelle no. 2 30.4.2013 0 Runo
Umi 16 25.4.2013 0 Runo
Umi Siivet 29.3.2013 0 Runo
Umi Hulluus 28.3.2013 0 Runo