16

Runoilija Umi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 3.1.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Suu auki, lusikka sisään, suu kiinni, lusikka ulos.
Pure-niele.
Uusi lusikallinen!
En maista mitään. Se on vain massaa hampaissani,
jotain tekemistä tähänkin iltapäivään.
Se on ruokaa, sitä himoitsen,
mutta samaan aikaan vihaan sitä, itseäni.
Miksi?
Miten aina sorrun tähän,
jauhamaan mautonta puuroa päivästä toiseen?

Ja sen jälkeen, poikkeuksetta,
Kiiruhdan vessaan, avaan pöntön.
Vain työntääkseni sormeni kurkkuuni,
Ja saattaakseni ulos kaiken,
minkä juuri sisääni lapoin.
Kolmas kerta tällä viikolla.
Ja onhan jo lauantai.
Olen ylpeä siitä,
vaikka vihaan yhä itseäni, tätä.

Sitä, että sorrun syömään,
sillä kaikesta oksentamisesta huolimatta,
painoindeksini on yhä yli 16.
Vihaan, vihaan, vihaan.
Tätä,
Ruokaa,
Itseäni.

Silti, sama toistuu aina,
ellei päivittäin,
ainakin viikoittain.
Vihaan,
Mutten osaa lopettaa.
Olen sairas.
Mutta kukaan ei paranna minua.
Vain sairaus jää,
ja itseinho.

Selite: 
Tunsin taas pitkästä aikaa vanhan tunteen, josta luulin päässeeni eroon, ja kaivoin tämän esiin.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Umi Seppänen on esimerkillinen oppilas 9.1.2014 1 Runo
Umi Nimetön 9.1.2014 1 Runo
Umi 392 5.5.2013 1 Runo
Umi 8 ゜C 5.5.2013 0 Runo
Umi Miksi? 1.5.2013 0 Runo
Umi Keijupölyä 30.4.2013 2 Runo
Umi Hänelle no. 2 30.4.2013 0 Runo
Umi 16 25.4.2013 0 Runo
Umi Siivet 29.3.2013 0 Runo
Umi Hulluus 28.3.2013 0 Runo