Aamu

Runoilija Kaihoinen

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 14.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hieman kieroutunut keijukainen peikon ruumiissa.
 

Pimeys murskautuu,
muodostuu harmaita rakeita.
Ei ole enää mustaa,
vaan tasaista olemattomuutta.
Aika ei siis kulu enää,
vaikka kello tikittää seinällä.
Aamu ei koitakaan,
voidaan jäädä nukkumaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

synkkä ja hyvin kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot