Tiedäthän?

Runoilija Kaihoinen

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 14.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hieman kieroutunut keijukainen peikon ruumiissa.
 

Koska sanani juuttuvat kurkkuun,
on pysyttävä hiljaa.
Koska huuleni eivät voi liikkua,
on minun vaiettava.
Koska en voi puhua sinulle,
on nostettava katse.
Koska en halua rikkoa hiljaisuutta,
on selitettävä silmin.

Liian pimeää, että näkisit.
Mutta silti näet.
Liian hiljaista, että kuulisit.
Mutta silti kuulet.
Liian myöhä, että ymmärtäisit.
Mutta silti ymmärrät.

Kaikki on pysähtynyt,
onhan myös aikakin?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot