Kesäillat kallioilla

Runoilija savethisbleedingheart

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 18.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Muistan kun tanssittiin, villisti
halpaa viiniä nautittiin
mekastettiin
ehkä hiukan hulluiltiin
elettiin kuin pete ja kate
missä olet nyt

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä

minä muistan sinut

hyvä

minä muistan sinut

 

Käyttäjän kaikki runot