Sinä olet hauraanakin kaunis

Runoilija savethisbleedingheart

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 18.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun olemme täällä
potemassa samaa tuskaa
mehän voisimme liimata rikkoutuneet osamme yhteen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ja meistä tulisi yhdessä ehjä, vaikkei enää koskaan samanlainen?

Särkyneenä pelottava ajatus, ja kaunis.

ihana, niin koskettavan kaunis =)

Uskomatonta, kuinka voimakas olo runosta tulee, hauraudesta huolimatta tässä on aivan mieletön usko tulevaisuuteen ja huomiseen.
Tai sellainen olo mulle tulee.
Hienoa!

 

Käyttäjän kaikki runot