meidän maailma

Runoilija lumous

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.1.2010
Viimeksi paikalla: 6.5.2017 1:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Haluan vain huutaa lujaa, itkeä tässä, sylissäsi.
en halua kuulla mitään,
en ymmärtää mitään.

kuka hullu kutsui minua vahvaksi ?
sitä en ole.
siltä ehkä saatan näyttää,
mutta olen joutunut keskelle pimeyttä,
mistä en pääse pois.

olen hukkumaisillani,
olen hukkumassa näihin ajatuksiini.

mutta omistan maailman,
maailman kanssasi,
missä saan olla se kuka olen.

haluisin vain jäädä siihen meidän kahden maailmaan, josta pahat ajatukset on haudattu syvyyteen.
siihen maailmaan, jossa ainoastaan minä näen sinut.
olet totta minulle.
muut eivät sinua näe.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
lumous Valinta 25.12.2013 0 Runo
lumous Ainutlaatuinen 25.12.2013 0 Runo
lumous Nimetön 25.12.2013 0 Runo
lumous Taakka 25.12.2013 0 Runo
lumous rakkaani 23.1.2012 0 Runo
lumous olet arvokas 10.10.2011 0 Runo
lumous meidän maailma 9.8.2011 0 Runo
lumous Paha maailma 3.3.2011 0 Runo
lumous Sinun sylisi. 22.2.2011 1 Runo
lumous Yksin 30.9.2010 0 Runo