Rakkaudella äidille

Runoilija matildavain

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 27.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minulla on pieni yllätys,
Joka pitää sinut lämpimänä.
Ei pipo, ei sukat, ei kaulaliina,
Ei, yllätyksein on tämä

Kirjoitin sanoja, rustasin runon,
syntymäpäivääsi varten.
Ei Shakespearea ei, mutta itse sen tein,
Ja aikaani siihen käytin.

Ei se ehkä lämmitä,
sua talven pakkasella,
Mutta kun sen luet niin toivon,
Ei pääse sydämees asti halla

Rakkaudella äidille

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Varmana lämmittää äitiäsi kuten lukijaa
ihan runo

Varmana lämmittää äitiäsi kuten lukijaa
ihan runo

 

Käyttäjän kaikki runot