Katso

Runoilija matildavain

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 27.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen täällä,
Katso minua,
Hymyilen sinulle,
Hymyilethän sinä minulle?
Katso minua,
Huomaa minut,
Katso, olen kaunis,
Huomaa, olen hauska,
Kuuntele, olen viisas,
Katso, olen täällä,
Rakasta minua,
Anna minun rakastaa sinua,
Rakastan sinua,
Rakastathan sinä minua?
Katso, olen kaunis,
Katso, olen täällä,
Väkijoukon keskellä,
Hymyilen sinulle,
Tule juttelemaan minulle,
Olen yksinäinen,
Väkijoukossa, ja silti yksin,
Katson sinua,
Et huomaa minua,
Olen hiljaa,
Kävelen pois,
Kukaan ei huomaa,
Kun lähden pois

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo, tuli mieleen lavatanssit ja kuinka monta kertaa saa lähteä pois kun vierestä viedään ja jää seinäkukaksi, mutta onneksi joskus sentään pääsee tanssimaankin. Odotusta että huomattaisiin.

Hieno runo, tuli mieleen lavatanssit ja kuinka monta kertaa saa lähteä pois kun vierestä viedään ja jää seinäkukaksi, mutta onneksi joskus sentään pääsee tanssimaankin. Odotusta että huomattaisiin.

 

Käyttäjän kaikki runot