Junat

Runoilija matildavain

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 27.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

pendolinolla autoja ohittaen liidän
elämässä eteenpäin vauhdilla kiidän
istun hiljaa, katsellen ikkunasta
näen pellon ja lehmiä laiduntamassa
mietin vetääkö hätäjarrusta
vai hypätä junasta liikkuvasta
liian hiitaasti toimin, ehdi en liikahtaakaan
jäävät lehmät ja pellot jo kauaksi taa
mietin minne näin kiireisellä junalla kuljen
pysähtymättä kaiken vain taakseni suljen
haluisin vaihtaa pikajunan taajamajunaan
yhtä kauas mä kulkisin vaan en niin lujaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot