Etsijät

Runoilija Viipi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.10.2009
Viimeksi paikalla: 24.3.2024 19:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.6.1967

Perso elämälle.
 

Miten kaikki
voikaan
loksahtaa paikoilleen

- helposti.
yllättäen.

Ei epävarmuutta,
ei pelkoa.

Vain hyvä ja
seestynyt mieli
täynnä onnea.

Kaksi etsijää
ovat löytäneet
etsimänsä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis on runosi! Pidän!

Kaunis, hyvä runo

Hih, ihanaa:)

Rakkauden kultamailla on nyt juhlaan aihetta...on löytynyt kultaakin hienompaa..kuin runosikin

Siis, Ihana!!!

Tämä sopisi vaikka kihlajaiskorttiin tekstiksi. Hieno runo.

Onnellinen kaunis runo!

Elämä antaa lahjojaan ja onni
kukoistaa ;) Hienoa, Onneksi Olkoon,
pitkää yhteistä taivalta toivottaa Marle ;)

Ihana, tykkään paljonkin :)

 

Käyttäjän kaikki runot