Kipuhaiku

Runoilija Marle

nainen
Julkaistu:
206
Liittynyt: 27.6.2006
Viimeksi paikalla: 15.6.2024 16:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



kirjoitan     
   kirjettä         nua   
       sinulle...  i      
    paperi palaa  s 
           p              
         o         n    
        r          a  
       o            t  
       k              s
       s                a
        i                k
   sanani leijailevat   a
       luoksesi. . . . r
....•´¨*•.¸¸.**:*:*:*:.•*¨`•*-*;*::*;;;**
.....•´¨*•.¸*. * «•´¨*•.¸*. *
¨*•.¸* ;*;*Pikkuaurinko***
     *.*.*.  elämäni taivaalla* :  *:*
         *:*:* sinä ystävä ;*;*;*
             *:*:*:*;`* *.¸¸.•
       ....•´¨*•.¸¸.* ¸.•*¨`•*          
  
     Hyvää kesää!
Suosittelen:
 
Tulisen nuolen

polttava äärettömyys 

pimeyden ydin.
Selite: 
Voih...
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, juohtuu mieleen ns. noidannuoli.
Kyllä tunnekin voi olla tuskallinen ja kivulias,  oikea pimeyden ydin. Tämmönenkin ajatus tuli tästä hienosta haikusta.
kivun polttopiste kuvattu
syvältä sielusta

hienoa Marlen Runoutta

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut