Onnen ydin

Runoilija Marle

nainen
Julkaistu:
205
Liittynyt: 27.6.2006
Viimeksi paikalla: 29.4.2024 22:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



kirjoitan     
   kirjettä         nua   
       sinulle...  i      
    paperi palaa  s 
           p              
         o         n    
        r          a  
       o            t  
       k              s
       s                a
        i                k
   sanani leijailevat   a
       luoksesi. . . . r
....•´¨*•.¸¸.**:*:*:*:.•*¨`•*-*;*::*;;;**
.....•´¨*•.¸*. * «•´¨*•.¸*. *
¨*•.¸* ;*;*Pikkuaurinko***
     *.*.*.  elämäni taivaalla* :  *:*
         *:*:* sinä ystävä ;*;*;*
             *:*:*:*;`* *.¸¸.•
       ....•´¨*•.¸¸.* ¸.•*¨`•*          
  
     Lämpöä kevätpäiviisi ;)
Suosittelen:
 
 
Hiusteni kaipuu

       käsiisi odottaviin 

               onnen pesäksi.

        .      .      .

   Lehahtaa lentoon
                     
          heräävä sydämeni 

                     kutsua kohti.

        .      .      .


      Tuulessa halu

            rakastavaa opastaa 

                      onnen ytimeen.
 
 
oletus

Kommentit

Rajumyrskykin voin tuoda vähän raisumpaa otetta rakkauteen <3
Kaunista ja herkkää.
Kaunis, lennokas runo.
Ihanan vapaa lento 
heittäytyä onnen tuuleen
tykkään kielikuvat kietovat 
Huikean kaunista ja rohkeutta tämän runominän aatoksia. 
Vastustamattoman kutsuva ja mieltä kiihoittava on runon kutsu onnen ytimeen, jossa rakkauden leikkii voi alkaa.

Ihana on taas runosi. <3 
Kauniin keveää
kohti onnea ja onnellisuutta...

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut