Kiitos

Runoilija Marle

nainen
Julkaistu:
205
Liittynyt: 27.6.2006
Viimeksi paikalla: 29.4.2024 22:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



kirjoitan     
   kirjettä         nua   
       sinulle...  i      
    paperi palaa  s 
           p              
         o         n    
        r          a  
       o            t  
       k              s
       s                a
        i                k
   sanani leijailevat   a
       luoksesi. . . . r
....•´¨*•.¸¸.**:*:*:*:.•*¨`•*-*;*::*;;;**
.....•´¨*•.¸*. * «•´¨*•.¸*. *
¨*•.¸* ;*;*Pikkuaurinko***
     *.*.*.  elämäni taivaalla* :  *:*
         *:*:* sinä ystävä ;*;*;*
             *:*:*:*;`* *.¸¸.•
       ....•´¨*•.¸¸.* ¸.•*¨`•*          
  
     Lämpöä kevätpäiviisi ;)
Suosittelen:
 

   täysikuu

kanssani unettoman yön

   huolehdit suruni rauhaa

 

  tähtien kera poskilta vierii

     sormien lomaan

         kyynelmuistot

Selite: 
Surun kukat kukkivat...
oletus

Kommentit

Kaunista ja koskettavaa. 
Herkän liikuttavaa,pidän.
Kaunis ja koskettava runo
Herkkä, haikean kaunis runo.
Välillä on aika iloita ja välillä surra. Pitkään ei kannata hammasta purra.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut