Tossut kulkevat

Runoilija Marle

nainen
Julkaistu:
205
Liittynyt: 27.6.2006
Viimeksi paikalla: 29.4.2024 22:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



kirjoitan     
   kirjettä         nua   
       sinulle...  i      
    paperi palaa  s 
           p              
         o         n    
        r          a  
       o            t  
       k              s
       s                a
        i                k
   sanani leijailevat   a
       luoksesi. . . . r
....•´¨*•.¸¸.**:*:*:*:.•*¨`•*-*;*::*;;;**
.....•´¨*•.¸*. * «•´¨*•.¸*. *
¨*•.¸* ;*;*Pikkuaurinko***
     *.*.*.  elämäni taivaalla* :  *:*
         *:*:* sinä ystävä ;*;*;*
             *:*:*:*;`* *.¸¸.•
       ....•´¨*•.¸¸.* ¸.•*¨`•*          
  
     Lämpöä kevätpäiviisi ;)
Suosittelen:
 
”Reinot luulevat olevansa Camelit”

sanoo pappa, 
kun hakee tossujaan.

”Kulkevat omia polkujaan, 
penteleet”.
Selite: 
Hukassa...aina joskus ;)
oletus

Kommentit

Hauska eli "haaska", kuten savolaiset sanoisivat! Ankeaa aamua piristävä runo! Tuntuu jopa jotenkin tutulta ja omakohtaiselta!
Niin kulkevat tossut, nuo olohuoneen camelit, omia polkujaan teille, josta niitä on vaikea löytää. Onko kyse muistista, kun vihdoin ne löytyy kuistista.
Mainio, hauska runo.
Hyvin hauska,lämmin tunnelma,pidän.
Ihanan hykerryttävä pikku runonen!
Hehee, hauskasti ilmaistu asia. Tossut voivat tosiaankin myös "karata". 
Tää oli mainio!

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut