Petit

Runoilija Boomkat

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen positiivinen nuori tyttö joka rakastaa runoilla.
 

Mitä tein väärin
Enkö riittänyt sinulle
Tuhosit itsetuntoni
Yrittää ylös päästä
Kun muut painavat sinut alas
Yritin luottaa sinuun ja muihin ihmisiin
Se vai osoitttaa, että olen yksin
Täällä odottamassa vastarakkautta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo.

Kun pettää muita pettää itseään. Kaikella on hintansa.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Boomkat I´m a mess 5.7.2015 0 Runo
Boomkat Vaikeat sanat 5.7.2015 0 Runo
Boomkat Mokasin 20.6.2014 0 Runo
Boomkat Ahdistus 5.10.2012 1 Runo
Boomkat Petit 28.3.2012 1 Runo
Boomkat Muutos 19.12.2011 0 Runo
Boomkat Ero 3.7.2011 0 Runo
Boomkat Pelko 26.10.2010 0 Runo
Boomkat Olen 2.9.2010 0 Runo
Boomkat Feelings 24.6.2010 0 Runo