Mokasin

Runoilija Boomkat

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen positiivinen nuori tyttö joka rakastaa runoilla.
 

Mokasin ja ennenkuin tajusin
olin pyytämässä sinua takaisin
pyysit vain luottamusta
mitä et saanut
Mitä meninkään tekemään
Kumpa voisin näyttää sinulle
Miten paljon kaikkea ikävöinkään
Haluisin ottaa kaiken alusta
Korjata kaikki virheeni
En tiedä mitä haluat jatkolta
Minä haluan vain sinut
Olen valmis tekemään mitä vain jotta olet onnellinen
Jos haluat unohtaa minut niin
Voit tehdä nii
Tiedä silti että en voi lopettaa
Rakastamasta
Rakastamasta sinua
Haluan silittää kasvojasi
Haluan olla sinun ja sinä olisit vielä minun
Tukehdun tähän tunteeseen
Mitä voisin tehä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Boomkat I´m a mess 5.7.2015 0 Runo
Boomkat Vaikeat sanat 5.7.2015 0 Runo
Boomkat Mokasin 20.6.2014 0 Runo
Boomkat Ahdistus 5.10.2012 1 Runo
Boomkat Petit 28.3.2012 1 Runo
Boomkat Muutos 19.12.2011 0 Runo
Boomkat Ero 3.7.2011 0 Runo
Boomkat Pelko 26.10.2010 0 Runo
Boomkat Olen 2.9.2010 0 Runo
Boomkat Feelings 24.6.2010 0 Runo