Pelko

Runoilija Boomkat

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen positiivinen nuori tyttö joka rakastaa runoilla.
 

Jumitanko elämäntilanteessa
osaanko jatkaa tästä
pelkäänkö jättää vai tulla jätetyksi
pelkäänkö kuolemaa vai elämää
vai sitä etten osaa muuttua
pelkäänkö katsoa tulevaisuuteen ja samalla olla
katsomatta menneisyyteen
ja olla katumatta tekoja
joille en voinut mitään

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Boomkat I´m a mess 5.7.2015 0 Runo
Boomkat Vaikeat sanat 5.7.2015 0 Runo
Boomkat Mokasin 20.6.2014 0 Runo
Boomkat Ahdistus 5.10.2012 1 Runo
Boomkat Petit 28.3.2012 1 Runo
Boomkat Muutos 19.12.2011 0 Runo
Boomkat Ero 3.7.2011 0 Runo
Boomkat Pelko 26.10.2010 0 Runo
Boomkat Olen 2.9.2010 0 Runo
Boomkat Feelings 24.6.2010 0 Runo