Rakkautta vain

Runoilija Jumina

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 24.9.2009
Viimeksi paikalla: 25.8.2023 15:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
1.4.1996

 

Yksin, aivan hiljaa,
puhkun, hengitän ilmaa. Nostan käteni, laskien,
rinnalleni painan sen.
Rakastuneena sydämeni hakkaa,
sattuu, koska se lakkaa?
Suljen silmäni, tiukasti,
mutta silti, näen kasvosi.
Rakkautta, ei sen enempää,
mutta sitä en vain voi kestää.

Selite: 
Ja taas sulkasatoon :DD
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno!

kaunis! kaikki tuossa oli kuin.. juuri omasta elämästä! hienosti kirjoitettu kaikki!!

Kerrassaan upea
 

Käyttäjän kaikki runot