Älä jätä

Runoilija Jumina

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 24.9.2009
Viimeksi paikalla: 25.8.2023 15:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
1.4.1996

 

Tiedän, että tää on hankalaa,
mutta koeta ymmärtää.
Mä vaan tarviin sua,
joten pyydän, älä jätä mua.

Niin kuin tää kyynel poskellain,
hiljaa valuu alaspäin,
pyydän sulta, jatketaan,
älä jätä mua pimeään.

Selite: 
Emmii. Tää on sulle
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot