Aika

Runoilija Jumina

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 24.9.2009
Viimeksi paikalla: 25.8.2023 15:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
1.4.1996

 

Et voi pysäyttää sitä.
Aikaa,
sillä se vain kuluu.
Tasaisesti, hiljaa,
ilman ääntä.
Se tietää kaiken,
mitä kukaan muu
ei tiedä.
Ja se jättää jälkensä,
jokaiseen.

Selite: 
Kirjoituskurssin toinen tehtävä :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot