Rakastettu elämään

Runoilija Villiviini

nainen
Julkaistu:
422
Liittynyt: 20.4.2006
Viimeksi paikalla: 28.4.2024 18:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3

 

 

Silkkihansikkain kohdeltu
hellyydellä rakastettu
sydämen kovimmankin sulatti

Asutti itsensä minuun
sytytti sydämeeni valon
joka näkyy silmistäni

Nauti rakkaani
olet kaiken sen aikaan saanut

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Piristävä kaihoton rakkauden ylistys, runomaailman aarteita. :)

Hienon hieno runo. Antaa toivoa ja kertoo mitä silkkihansikkailla saa aikaan.

Kaunista, pidin paljon!

Ihana kiitollisen kaunis

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot